Panni története

Lányomnál Wilms-tumort diagnosztizáltak. A kezelésével kapcsolatos tapasztalataimat kívánom megosztani másokkal. A rák elleni küzdelem az én szemszögemből.

Friss topikok

  • Brobika: @enimeniko: Szia! Tényleg rohan az idő! A srácok nőnek, mi meg megyünk össze! A műlt héten volt... (2012.09.11. 16:28) Megint egy kis adrenalin
  • EJucus (törölt): Szia Robi! Megrettenve olvastam végig kislányod blogját...nem is tudtam,hogy ilyen beteg...láttam... (2009.11.20. 19:01) Idenézzetek kiskomáim!
  • Imianyuja: De jóóóó!! Ennek így kellett lennie!! (2009.08.14. 22:02) Csupa öröm az élet!
  • Brobika: Köszönöm a dicséretet Böbe néni nevében is! Tényleg jó fej! Mókázik, beszélget a gyerekekkel, hogy... (2009.08.06. 21:57) Egy kiállítás képei
  • Imianyuja: A következő kérdésem pont ez lett volna.:) Hogy most hol tartotok, de ezekszerint ha minden igaz, ... (2009.07.22. 22:16) December 28-január 1.

Linkblog

Hogy szalad az idő!

2010.04.24. 20:34 - Brobika

Pénteken kedves kolléganőm főnöknőm :) hívta fel a figyelmemet, hogy már igen-igen régen írtam ide.

Nézzük mi is történt azóta:

Az ősz és a tél csendben telt. Panni lábadozott, az eredményei minden alkalommal egyre jobbak lettek. Négy hónap alatt négy kilót szedett fel, jelenleg 16,5 Kg. Már nem látszanak a bordái:

Március elején megvolt az első nyiratkozás is, Annának a régitől erősebb, dúsabb haja nőtt, és nagy hasznát vesszük az eddig gyűjtögetett csatoknak.

 

Aztán egyszer csak a "Hercegnős" doktor néni megadta az engedélyt, hogy Panni fél napokra ugyan, de mehet óvodába. Sajnos ez nem jött össze az első alkalommal, mert éppen ekkor az óvoda 80%-a le volt betegedve és nem ajánlották, hogy oda vigyük Annát. Végül április közepén kezdhetett Pannika az oviban. Az első napon Marianna is vele volt, de másnap már simán ott lehetett hagyni. Jól érzi magát az oviban, csak enni nem hajlandó.

Sajnos az idill nem tartott soká, mert egy hét után Panni elkapott valami vírust, és jelenleg megint itthon van. Ezzel kapcsolatban jutott eszembe, hogy amíg a kezelésekre jártunk minden héten három napig Sumetrolim-ot kellett szedni a légúti fertőzések megelőzésére, és tényleg sokat jelentett, mert abban az időben Annának egyszer sem folyt az orra, és nem köhögött, azóta meg már másodszor kapja el valami vírus.

 

Ma délután megtartottuk Panni negyedik szülinapját, volt rózsaszínű torta is.  :)

A bejegyzés trackback címe:

https://anna-kamilla.blog.hu/api/trackback/id/tr731948706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása