Panni története

Lányomnál Wilms-tumort diagnosztizáltak. A kezelésével kapcsolatos tapasztalataimat kívánom megosztani másokkal. A rák elleni küzdelem az én szemszögemből.

Friss topikok

  • Brobika: @enimeniko: Szia! Tényleg rohan az idő! A srácok nőnek, mi meg megyünk össze! A műlt héten volt... (2012.09.11. 16:28) Megint egy kis adrenalin
  • EJucus (törölt): Szia Robi! Megrettenve olvastam végig kislányod blogját...nem is tudtam,hogy ilyen beteg...láttam... (2009.11.20. 19:01) Idenézzetek kiskomáim!
  • Imianyuja: De jóóóó!! Ennek így kellett lennie!! (2009.08.14. 22:02) Csupa öröm az élet!
  • Brobika: Köszönöm a dicséretet Böbe néni nevében is! Tényleg jó fej! Mókázik, beszélget a gyerekekkel, hogy... (2009.08.06. 21:57) Egy kiállítás képei
  • Imianyuja: A következő kérdésem pont ez lett volna.:) Hogy most hol tartotok, de ezekszerint ha minden igaz, ... (2009.07.22. 22:16) December 28-január 1.

Linkblog

December 15.

2009.07.18. 20:30 - Brobika

A december 9-i kezelés eseménytelenül telt, viszont a 15. megint egy érdekes nap volt.

Az eredeti elékpzelés szerint úgy volt, hogy Annácskát valamikor karácsony előtt műtik a 6. kemoterápia után. (Az operáció előtti kezelés lényge, hogy a tumort összehúzzák, és a kérgét megszilárdítsák valamennyire, ezáltal könnyebben, kisebb kockázattal távolítható el.) Ezért a szokásos rutinvizsgálatok után átmentünk a Heim Pál kórházba, ahol az adjunktus úr már előre egyeztetett időpontot CT vizsgálatra. Itt kissé lelombozódtunk, mert az aneszteziológus éppen egy fontos műtéten vett részt, és nem volt más aki elaltassa Pannikát a vizsgálathoz. Vártunk egy darabig, de a műtét elhúzódott. Már épp akartam szólni, hogy próbáljuk meg alatatás nélkül a vizsgálatot, amikor kijött egy nővér, és megkérdezte (mintha gondolatolvasó lett volna): Nem akarják megpróbálni alatatás nélkül? Panninak nem kellett sokat udvarolni. Marianna bement vele a géphez, kapott egy ólom köpenyt (volt vagy 15 Kg, alig tudtam ráadni), Annát felfektettük a vizsgáló asztalra, magasra nyújtotta a kezét, amit anya megfogott, elénekelte neki az Este jót, és a vizsgálat gond nélkül lezajlott. Mindenki dicsérte Annát, és megbeszéltük, hogy ezután mindig altatás nélkül végezzük a CT-t.

Ez egy régi mobillal, az ablakon keresztül készült kép:

Később visszamentünk a Tűzoltóba, és megkaptuk a kezelést.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anna-kamilla.blog.hu/api/trackback/id/tr771253667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása