Panni története

Lányomnál Wilms-tumort diagnosztizáltak. A kezelésével kapcsolatos tapasztalataimat kívánom megosztani másokkal. A rák elleni küzdelem az én szemszögemből.

Friss topikok

  • Brobika: @enimeniko: Szia! Tényleg rohan az idő! A srácok nőnek, mi meg megyünk össze! A műlt héten volt... (2012.09.11. 16:28) Megint egy kis adrenalin
  • EJucus (törölt): Szia Robi! Megrettenve olvastam végig kislányod blogját...nem is tudtam,hogy ilyen beteg...láttam... (2009.11.20. 19:01) Idenézzetek kiskomáim!
  • Imianyuja: De jóóóó!! Ennek így kellett lennie!! (2009.08.14. 22:02) Csupa öröm az élet!
  • Brobika: Köszönöm a dicséretet Böbe néni nevében is! Tényleg jó fej! Mókázik, beszélget a gyerekekkel, hogy... (2009.08.06. 21:57) Egy kiállítás képei
  • Imianyuja: A következő kérdésem pont ez lett volna.:) Hogy most hol tartotok, de ezekszerint ha minden igaz, ... (2009.07.22. 22:16) December 28-január 1.

Linkblog

December 17.

2009.07.21. 21:11 - Brobika

Sajnos korábban kellett visszamennünk. 16-án este Panni belázasodott, rögtön hívtuk az adjunktus urat, hogy mit tegyünk. Lázcsillapítást, hűtést ajánlott, és ha nem javul, akkor irány a körház! Anna kapott egy nagy adag lázcsillapítót, és becsavartuk egy vizes lepedőbe. Hamarosan csillapodni kezdett a láza, és azt hittük rendbe jön.

Másnap aztán Panni egész nap feküdt, hófehér volt, de még a szája széle, és a nyelve is! Fogtuk a nagy piros táskát (amibe már az első napoktól kezdve be volt készítve minden ami egy pár napos kórházi tartózkodáshoz kellhet), és bementünk a Tűzoltó utcába.

Lázasan cytopeniásan érkeztünk meg. A diagnózis: vérszegénység (anaemia), alacsony trombocita  szám (thrombocytopenia), alacsony granulocita szám (granulocytopenia). Plusz még egy légúti fertőzést is összeszedett. Rögtön elkezdték hidrálni, kapott lázcsillapítót is. Másnap reggel megérkezett a vörösvértest, és a trombocita. Kapott belőlük egy-egy egységgel. Szemmel láthatóan tért vissza a színe Annának, ahogy a VVT lecsöpögött. Megint öt napot bent kellett tölteni a kórházban, de addigra Panni szépen rendbejött, és a karácsonyt már itthon töltötték!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anna-kamilla.blog.hu/api/trackback/id/tr651259649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása